Wij nemen het vak van aannemer serieus. Wij gaan voor kwaliteit en een gedegen, professionele werkwijze, met de mooiste verbouwingen en renovaties als resultaat. Daar zijn we trots op en dat willen we graag onderstrepen.

Bouwend Nederland

bouwend nederland
Veldwijk Aannemers is aangesloten bij Bouwend Nederland. Dat zit ook een beetje in onze genen. De oprichter van ons aannemingsbedrijf was ook één van de oprichters van de Chr. Aannemers- en Bouwvakpatroonsbond, een voorloper van Bouwend Nederland.
U bent daarmee gegarandeerd van een aannemer die betrouwbaar is en vakmanschap kan bieden. Elke aannemer die lid wil worden van Bouwend Nederland moet namelijk voldoen aan strenge eisen, waaronder:

  • een vergunning tot het uitoefenen van een aannemersbedrijf – een vakbekwaamheidsdiploma AVBB (KOB) of gelijkwaardig – inschrijfnummer loonbelasting en omzetbelasting
  • bedrijfs-WA verzekering
  • CAR verzekering (Constructie All-Risk verzekering)

Bouwgarant

bouwgarant
Als lid van Bouwend Nederland kunnen wij u BouwGarant aanbieden. Deze garantie voorziet onder meer in:

  • afbouw, mochten wij niet aan onze verplichtingen kunnen voldoen
  • herstel van gebreken die binnen 6 maanden na oplevering zijn gemeld
  • herstel van constructiegebreken die binnen 18 maanden na oplevering zijn gemeld

Veldwijk Aannemers werkt volgens de richtlijnen van de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers), medewerkers hebben een B-VCA diploma.

Erkend leerbedrijf

erkend leerbedrijf
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en mogen wij leerlingen (BBL/BOL, niveau 3 en niveau 4) opleiden tot timmerman, onder begeleiding van een erkend leermeester.