Veldwijk Aannemers heeft zelf vakkundige timmerlieden in dienst (die overigens veel meer kunnen dan alleen timmeren!), toch kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden bij verbouwing of renovatie voor u uitvoeren. Hoe? Door een unieke ketensamenwerking met vaste partners: het SamenTeam.

samenteam samenwerking-bouw-veldwijk-aannemersElke verbouwing of renovatie is weer anders en werkzaamheden kunnen keer op keer verschillen. Veldwijk Aannemers stelt daarom per project een team samen van interne vakmensen én professionals ‘van buiten’ met hun eigen expertise. Geselecteerde bedrijven en zelfstandigen die hun vak verstaan en waarin wij het volste vertrouwen hebben. Natuurlijk houden wij de supervisie. Maar waar voorheen onderaannemers ingehuurd werden, opereren we nu in een open, hechte samenwerking. Kosten zijn helder en transparant en alle partijen zijn letterlijk betrokken bij de totstandkoming van het eindresultaat.

Er wordt op een gelijkwaardige manier met elkaar samengewerkt.
Natuurlijk, ieder heeft z’n eigen expertise. Maar je staat voor elkaar klaar,
helpt mee wanneer dat kan, denkt mee wanneer dat moet. Echt samen één team.

Efficiënte manier van werken

Door deze werkwijze voelt elke medewerker van het SamenTeam zich even verantwoordelijk. Er wordt met meer plezier gewerkt, doelgericht en met oog voor elkaars werk. Tot tevredenheid van iedereen, inclusief de opdrachtgever.
Wilt u meer weten over de werkwijze van ons SamenTeam? Of direct een offerte aanvragen bij Veldwijk Aannemers?
Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bel ons of stuur een bericht.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN