Het is belangrijk om met beleid om te gaan met de energie die we tot onze beschikking hebben. Bovendien wilt u prettig wonen, in een huis met een gezond en behaaglijk klimaat. Er zijn talloze middelen om uw huis te laten isoleren, maar welke is de juiste?

Bij iedere verbouwing of renovatie houdt Veldwijk Aannemers rekening met het milieu en een comfortabel eindresultaat, letterlijk en figuurlijk. Wij voorzien in een prima isolatie van vloer, muur en dak en bouwen met slimme oplossingen die energie besparen. Zoals bijvoorbeeld Hoog Rendement-glas, leidingisolatie, zonnepanelen, warmtepompen en pelletkachels. Waar dat kan maken we graag gebruik van ecologisch verantwoorde bouwmaterialen zoals schapenwol (alternatief voor glaswol) en muurafwerking met leemstuc.
Ook voor bestaande woningen die niet verbouwd hoeven te worden, kunnen wij een passend isolatie advies geven en deze ook uitvoeren.

Onafhankelijk

Veldwijk Aannemers is onafhankelijk en kan u daarom de beste maatregelen voor isolatie van uw woning of bedrijfspand adviseren, zonder dat wij gebonden zijn aan een bepaald merk of systeem, met als bijkomend voordeel een vriendelijke prijs.

We zijn aangesloten bij Meer Met Minder en op de hoogte van de actuele subsidies en financieringsmogelijkheden. Op de website www.meermetminder.nl zijn veel voorbeelden (filmpjes) van maatregelen tot het isoleren van uw woning te vinden.

Een bezoek aan de website www.milieucentraal.nl is ook nuttig. Hier vindt u informatie over het isoleren van uw woning en staan veel tips hoe eenvoudig zelf direct energie en het milieu te sparen.
Speciaal voor inwoners van Haarlem is de gemeente een website (www.degroenemug.nl) over duurzaam wonen en leven gestart, inclusief informatie over subsidies en leningen.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN