Meer dan 100 jaar bouwers van kwaliteit

De geschiedenis van Veldwijk Aannemers gaat terug tot 1907, toen George Jan Veldwijk een winkel in kruideniers- en grutterswaren annex timmerbedrijf oprichtte. Vandaag de dag zijn wij een volwaardig aannemingsbedrijf die complete bouwprojecten van a tot z realiseert.

In april 1907 richt George Jan Veldwijk een winkel op aan de Parklaan in Haarlem. Naast de verkoop van kruideniers- en grutterswaren is het ook een timmerbedrijf. Na de oorlog worden de werkzaamheden uitgebreid met het aannemen van bouwwerken en komt zoon Cornelis Veldwijk in het bedrijf meewerken.

In 1967 gaat Cornelis Veldwijk zelfstandig door. Later komt zijn zoon Georges Jan jr in de onderneming die het bedrijf in 1980 overneemt. Sinds april 2000 wordt Veldwijk Aannemers geleid door George Jan Veldwijk en zijn schoonzoon Rik Dekker, toen al 9 jaar bij het bedrijf in dienst als meewerkend uitvoerder.

Veldwijk Aannemers anno nu

Veldwijk Aannemers opereert nog steeds vanuit het centrum van Haarlem, op de Spaarneweg, goed bereikbaar via de invalswegen. Alle voorkomende werkzaamheden die nodig zijn om een bouwproject goed af te ronden – of dit nu verbouw, uitbouw, opbouw, renovatie of onderhoud is van woningen of bedrijfspanden – worden gedaan door onze eigen vak timmerlieden of onder supervisie door geselecteerde onderaannemers.
Dit zijn vaste partners waarin wij het volste vertrouwen hebben en waarmee wij letterlijk nauw samenwerken. Werkzaamheden worden in een open verstandhouding als team met elkaar besproken, zodat elk project op de meest efficie╠łnte wijze tot volle tevredenheid wordt uitgevoerd. Vakmanschap en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel voor alle partijen.

Veldwijk Aannemers bouwt met name in de regio Kennemerland en Amsterdam: Amstelveen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Overveen, Bloemendaal, Aerdenhout, Zandvoort, Santpoort, Driehuis en Velsen.
Bent u op zoek naar een betrouwbare aannemer? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte. Bel ons of stuur een bericht.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN