Veldwijk Aannemers in Haarlem biedt een breed spectrum aan diensten die nodig zijn om uw verbouwing of renovatie volledig en tot volle tevredenheid uit te kunnen voeren. Wat onze eigen vakmensen niet kunnen, wordt door onze vaste partners gedaan in een unieke samenwerking.
Bij het verbouwen, uitbouwen, opbouwen, renoveren of onderhouden van woning of bedrijfspand kunnen wij alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren:

 • bouwadvies (lees hier meer)
 • heiwerk
 • grond- en straatwerk
 • timmerwerk (incl. meubels op maat)
 • kozijnen vervangen of aanpassen
 • metselwerk (incl. speciaal en historisch metselwerk) – gevelreiniging en voegwerk
 • loodgieterswerk en allerhande dakbedekkingen
 • elektra
 • schilder- en stucwerk
 • tegelwerk
 • stellen van keukens

Keuken of badkamer

Het aanpassen of installeren van keuken of badkamer kunt u volledig aan Veldwijk Aannemers overlaten. Daarbij kunnen wij u vooraf deskundig adviseren over de beste mogelijkheden voor wat betreft indeling en toepassingen (eventueel in samenwerking met een binnenhuisarchitect of interieuradviseur) en u begeleiden bij de aankoop van uw keuken of sanitair.

Dakopbouw

Het toepassen van een dakopbouw of dakkapel is een mooie manier om uw woning eenvoudig meer volume te geven. Veldwijk Aannemers heeft veel ervaring in het realiseren van verschillende dakopbouwen, inclusief ingenieuze oplossingen voor complete extra verdiepingen.

Onderhoud en renovatie

Veldwijk Aannemers heeft jarenlange samenwerkingen met overheden, woningbouw verenigingen, Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders. Daar zijn we trots op. We verzorgen het onderhoud of voeren renovaties uit, van moderne huurwoning tot monumentaal pand. Soms zijn dat grote projecten, maar even zoveel keer een kleinschalige klus, waar details van historische waarde kunnen zijn. In alle gevallen is kwaliteit belangrijk. Voor u, voor ons.

Nieuwbouw

Ook uw nieuw te bouwen woning kan door Veldwijk Aannemers gerealiseerd worden, compleet van het storten van de fundering tot het monteren van hang- en sluitwerk. Samen met onze geselecteerde onderaannemers kunnen we veel projecten perfect uitvoeren. Maar… eerlijk is eerlijk: onze gezamenlijke capaciteit is voldoende voor enkele woningen of een uitgebreide villa, maar minder geschikt voor seriematige woningbouw.

Duurzaam bouwen

Waar het kan maakt Veldwijk Aannemers steeds meer gebruik van duurzame bouwmaterialen. Wij werken bijvoorbeeld altijd met ecologisch verantwoord FSC-hout. Maar we passen ook duurzame ‘groen bouwen’ methodes toe als isolatie met schapenwol (alternatief voor glaswol), muurafwerking met leemstuc en verwarming middels pelletkachels.

Bouwers van kwaliteit

Ieder bouwproject, groot of klein, wordt efficiënt gecoërdineerd door de ervaren projectleiders van Veldwijk Aannemers. Zij zijn steeds bereikbaar voor onze opdrachtgevers, waarbij maximale tevredenheid ons voornaamste doel is.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN